“Žena kakva obećajem da ću biti…”; pismo žene koja živi u svima nama

Ja sam tip žene koja ćete voljeti, ali samo kada budem spremna. Ja nisam žena koja čeka sjedeći i skače pred prvu osobu koja mi pokaže da je zainteresirana.

Ja nisam tip žene koja naokolo traži ljubav. Ja nisam žena koja se boji biti sama.

Ja sam žena koja će voljeti svakim komadićem srca kada sretnem pravu osobu. Ja sam žena koja će o tebi brinuti, iznenaditi te, biti dobra prema tebi i dati ti do znanja koliko mi značiš.

Ja sam žena koja uvijek želi još snažnije voljeti. Želim znati tvoju snagu i tvoje slabosti. Želim znati koji ti je najdraži način da provedeš nedjeljno poslijepodne i što voliš raditi kada vani grmi. Želim znati o tvom djetinjstvu i kako je prošlost utjecala na osobu koji si danas.

Ja sam tip žene koja želi znati i najmanju stvar o tebi, tako da mogu voljeti svaki krhki dio tebe.

Ali isto tako, ja sam žena koja se zna zauzeti za sebe, svaki put. Neću dozvoliti da me maltretiraš. Neću dozvoliti da me gaziš. Znam koliko vrijedim i želim da se tako prema meni i ponašaš.

Neću ti dozvoliti da mi govoriš što smijem, a što ne smijem raditi.

Ja sam tip žene koji ne voli bilo što ili bilo koga tko me pokušava kontrolirati ili omalovažavati. Neću ti dopustiti da pokušavaš sakriti moju pravu osobnost ispred tvojih prijatelja ili šefova. Ja nisam žena koja živi u tvojoj sjeni. Ja nisam žena koja će se povući i gledati kako ti sve radiš. Bit ću uz tebe, sjedit ćemo rame uz rame. Želim sjediti pored tebe. Želim hodati s tobom kroz svaki korak u ovome svijetu dok se držimo za ruke.

Uvijek ću biti uz tebe kada postane teško. Bit ću ti podrška kada ne znaš hoćeš li izdržati sve izazove života. Ja sam tip žene u koju nikad nećeš sumnjati hoće li biti uvijek na tvojoj strani.

Ja sam također žena koja će te gurati naprijed. Koja će ti pomoći da budeš najbolja verzija sebe, da iskoristiš sav svoj potencijal. Neću ti dozvoliti da gledaš sa strane kako život prolazi bez da si ga u potpunosti okusio. Želim da znaš koliko si snažan, koliko si predivan. Želim da voliš sebe onoliko, koliko te ja volim. Ja sam tip žene koji ćete natjerati na nove izazove.

Želim da se suočiš sa svojim strahovima, a ja ću biti uz tebe cijelo vrijeme jer znam što može proizaći kada gledaš strah ravno u oči i polako ga pobjeđuješ.

Ja sam tip žene koji će uvijek biti iskrena “ja”. Ja sam žena koja se neće mijenjati kako bi ugađala drugima. Ja nisam žena koja će nositi lažni osmijeh kada me nešto izjeda. Ja sam žena koja će ti to reći i koja želi s tobom sve izgladiti.

Najvažnije, ja sam žena koja ćete voljeti srcem, dušom i tijelom, ali samo ako to zaslužuješ.

Ja sam takva žena.

Izvor: zdravaisretna