Naslovnica Ostalo SUOČI SE SA ISTINOM: 10 znakova da si njemu jedno veliko NIŠTA

SUOČI SE SA ISTINOM: 10 znakova da si njemu jedno veliko NIŠTA

Smatrš se pametnom, neovisnom ženom. Uvijek biraš najbolje, uvijek znaš što reći, kako nešto napraviti, uvijek si tu za sve prijatelje, daješ najbolje ljubavne savjete. Ali za sebe, eh, tu zapneš.

Ispituješ se svakodnevno, jer si naletjela na nekog frajera kojeg si upoznala na društvenoj mreži i nakon nekoliko dopisivanja, on se više ne javlja ili tu i tamo ili… Čitaš horoskop, slušaš tužne pjesme, gubiš svoje dane razmišljajući o njemu, jer ne možeš dokučiti sviđaš li mu se ili ne. Zašto on ne bi jednostavno mogao biti otvoren i rekao ti na čemu si? Ovo zvuči frustrirajuće, ali muškarci su jednostavno takvi, spori i nedovoljno iskreni.

Prije nego što počnemo, ako čitaš ovaj članak, jer ti je on dao neke nesigurne signale; draga moja, dozvoli da ti damo savjet i to neprocjenjiv: BJEŽI! Bježi od njega kud te noge nose. Budimo iskreni; čim tražiš znakove kojima bi potvrdila svoje nedoumice, onda njemu baš i nije stalo. Ovo boli, zvuči strogo, ali sjeti se koliko si jedinstvena, posebna žena, zašto da gubiš vrijeme na nekome tko te ne zaslužuje.

Zdrava i Sretna ti je pripremila 10 znakova koje određuju da njemu nije stalo. Ako se nađeš u jednom od ovih znakova, znaš što ti je činiti: tko ga šljivi.

1. ON TREBA STALNU PAŽNJU.

Isprva se može činiti slatko, jer mu je potrebna tvoja pažnja, ali kako vrijeme prolazi, doći ćeš do zaključka kako on treba pažnju od svih kako bi se napunio. E kada to shvatiš, zapitaj se gdje si ti u toj pažnji, sviđaš li mu se ti, ili je on tip koji treba pažnju i žudi za pozornosti.

2. STALNO SE DOPISUJE S DRUGIM ŽENAMA

Ako je njemu do tebe stalo, on će tada cijeniti i njegovati vrijeme koje provodite zajedno, umjesto da se dopisuje u isto to vrijeme s drugim ženama. Ukoliko je njegov popis prijateljica prilično dug, ovo je dobar pokazatelj kako je on nesiguran u sebe. Odluka je na tebi, želiš li pokraj sebe dječaka ili želiš muškarca s kojim ćeš graditi budućnost.

3. OTVORENO PRIČA S TOBOM O DRUGIM ŽENAMA

Kad inzistira na razgovorima o drugim ženama, prvo što možeš pomisliti je wau, on je iskren, i to moram poštivati. No, realnost je malo drugačija. Muškarac koji ima potrebu s tobom govoriti o drugim ženama, on i nema s tobom ozbiljne namjere. To je mehanizam kojim odguruje tebe s puta po kojem si imala namjeru s njim koračati. Ali oraspoloži se draga, jer njemu nije baš stalo ni do tih drugih žena. Njemu je do hvalisanja i pažnje.

4. NIKADA TE NE PITA; KAKO TI JE POŠAO DAN

Ovo je barem jasno ko dan. Kada se nekom siđaš, tada ta osoba želi o tebi, tvojim ambicijama, tvojim apetitima, ciljevima, o onom što te vesesli, što te rastužuje, želi znati sve. Točka. Ako ne pokazuje interes da o tebi što više sazna, njemu baš i nije stalo.

5. NIKADA NE GOVORI O SVOM DANU

Ako se on prema tebi ne otvara i dijeli s tobom detalje iz svog života, draga podignuta je crvena zastavica. Velika je razlika ako neke pojedinosti znaš o njemu i poznaješ njega osobno. Ako ti ne nudi ništa više od minimuma, od kuda je, s čim se bavi, gdje živi nešto i o obitelji, tada njemu baš i nije stalo.

6. TI SE UVIJEK JAVIŠ PRVA

Ako se uvijek prva ti javiš, jer se drugačije nećete ni čuti, on dakle ništa u vas ne ulaže. Između dvoje ljudi kada zasjaji iskrica žele se stalno čuti, viđati. Ovdje nema izgovora!

7. TREBA MU NEKO VRIJEME DA TI ODGOVORI NA PORUKU ILI DA VAM DOGOVORI IZLAZAK

Kada si ti s njim, on stalno visi na telefonu, ali kada mu ti pišeš, njemu treba par sati da odgovori…. …. Hmmmmm.

Ako te ne zove, poruke su mu kratke, potrebni su mu sati da ti se javi ili se uopće ne javi čak i ako je obećao da će se javiti, njemu do tebe nije stalo.

Ako je stalno prezauzet, ali na neki način ima vremena za svoje prijatelje, otkazuje s tobom planove u zadnji tren. Tvoji prijedlozi da se vidite ne prolaze, uvijek si spremna da izletiš iz kuće, jer s njim nikad ne znaš kada će se javiti. Draga, njemu baš i nije stalo. Ako ga viđaš samo pod njegovim uvjetima, njegovim dogovorima kada njemu paše, a koji se obično dogode u zadnji tren, onda si najvjerojatnije i njegov posljednji izbor.

8. VAŠA SE DRUŽENJA ODVIJAJU IZA 23H

Ovo je još jedan jednostavan i potpuno jasan dokaz da je frajer pre grozan i da ne vidi kakvu predivnu ženu pokraj sebe ima. Ako s tobom ne šeta u javnosti, ako se po danu ne viđate, ako te ne upoznaje sa svojim prijateljima, već si samo ti njegova iza 23 sata, ženo ovo ti sve govori- njemu baš i nije stalo

9. ON TE NE ZADOVOLJAVA

Vjerojatno sad misliš…. Je li ovo neka šala? Je li ovo neka metafora? Ne! Nije! Sada govorimo o seksualnom zadovoljstvu. Ako te on nezadovoljava – na način koji tebi paše, njemu dakle nije bitno da si i ti u krevetu zadovoljna. On je sebični gad koji samo na sebe misli, ne gleda lijepo lice predivne žene – tebe tijekom seksa, i tada pokazuje kako mu tvoj orgazam također nije nešto što bi mu trebalo biti bitno.

10. STALNO SE PROPITUJEŠ I ZAPITKUJEŠ

Ako je muškarac zainteresiran za tebe, onda je to očito, to se iz aviona vidi.  Kad muškarac voli ženu, on će učiniti sve kako bi dobio njenu pažnju. Stoga, nakon što si sve ovo pročitala, prestani tražiti isprike za njega. Ako mu se sviđaš tada on više nije prezauzet, nije sramežljiv nije pod strahom. To ne znači da si ti napravila išta loše, pa se on ne javlja danima, ne treba njemu tada ni slobodnog vremena- to samo tebi tako kaže. Ma, svaki od sličnih izgovora su jasni znakovi da ga sprašiš. Vjeruj svom unutarnjem glasu koji ti govori idi od njega, nemoj biti ničija igračka, ničija lutkica kojem trebaš kada on želi. Stani pred ogledalo i pogledaj se, pogledaj tu krasoticu, tu snažnu ženu koja te gleda, koja zna da zaslužuje da muškarac za njom luduje, da te poštuje, da te ljubi, mazi i pazi.

Sljedeći put kada ti se javi, zapitaj se ovo: Jesam li ja prljavi ručnik koji on samo iskoristi da se obriše i baci ga na pod, dok mu opet ne zatreba? Tvoj odgovor je NE! Makni se od ovog ljigavca i ovog katastrofalnog odnosa, prije nego tvoje samopoštovanje postane nepostojeće.

Potrošila si previše svog dragocijenog vremena, vjerujemo i suza, sada naučiti otpustiti, neka ode. Jer on te ne zaslužuje.

Izvor: zdravaisretna