Naslovnica Ostalo Poučno: ”OVO JE ZA SVE JAKE ŽENE!”

Poučno: ”OVO JE ZA SVE JAKE ŽENE!”

Ovo je za tebe koja izvana izgledaš kao lavica, jaka, snažna, a iznutra si slaba i krhka. Ovo je za tebe draga, koja nikada ne odustaješ. Ovo je za tebe koja se pakleno boriš, bez obzira na sve što ti život donosi. Ovo je za tebe koja se digneš svaki put nakon što padneš.

Za tebe koja ne pristaješ na ništa manje nego što zaslužuješ. Ovo je za svaku ženu koja se zalaže za nešto veće od sebe. Za ženu koja vrisne “iskušaj me“, umesto da šapuće “zašto ja.” Ovo je za hrabru ženu koja se ne oseća uvek odvažnom. Za tebe koja ne misliš da si dovoljno dobra, dovoljno lepa, dovoljno pametna. Ti koja misliš da ne zaslužuješ sreću. Tebi koja previše brineš, tebi koja se previše drugima daješ, tebi koja se previše trudiš, tebi koja predobro poznaješ razočarenja.

Ove reči su za tebe koja voliš previše, posebno one koji to ne zaslužuju. Tebi koja toliko pružaš, a na kraju te ostave sa srcem na komadiće. Za ženu koja živi svoj život kroz citate, držeći se za sve što pomaže kako bi se osećala manje usamljenom. Ovo je za tebe koja veruješ da možeš promeniti svet. Za tebe koja možeš sve sama, za tebe koja si neovisna i snažna. Za svaku ženu koja je u sebe sumnjala. Koja još uvek svoje sposobnosti dovodi u pitinje. Ovo je za onu ženu koja tačno zna šta želi od života.

Za ženu s velikim ciljevima i još većim snovima. Za onu ženu koja neće dozvoliti da joj išta stane na put. Za tebe koja uvek kaže šta joj je na umu, tebi koja se ne boji zauzeti za sebe. Ovo je za tebe koja zna kakav je osećaj biti potpuno uništena od strane drugog ljudskog bića. Ovo je za tebe da znaš da nisi sama, ima nas još. Ovo je da znaš da si vredna, da postojiš jer imaš svrhu. Postojiš jer ćeš uvek nekome biti sve. Da se podsetiš da si dovoljna, da si divna, da si dovoljno pametna, dovoljno dobra, da možeš postići sve što želiš postići.

Izvor: tragmudrosti