POŠALJITE OVU PORUKU ONIMA KOJE VOLITE: Uz tebe sam zato što…

Uz tebe sam zato što djeliš svoj život sa mnom i to ne samo ono dobro već  i ono onoga čega te strah da vidim. Dopusti mi da uđem ispod površine gdje možemo rasti zajedno, jer je to jedino mjesto koje će nas još više zbližiti.
Uz tebe sam zato što i ja tebe želim zaštititi. Ne moraš uvijek biti jak, ja vidim tvoju snagu i kada si nježan i kada si ranjiv. Ne boj se mojih kritika, ja sam tu da ti pomognem, a ne da te povrijedim. Vijeruj mi da sam tu za tebe više nego što si možeš i zamisliti.

Uz tebe sam zato što osjećam da sam ti važna.  Ja uvijek znam kada ti značim, no ako moju dobrotu uzimaš zdravo za gotovo, ja ću to primijetiti i upiti.  Ako osjetim da sam ti nevažna, ja ću se još više truditi ili ću se potpuno dovojit od tebe. Znam, pitat ćeš me što mi je, ali neću ti reći, jer ćeš misliti da pretjerujem. Ali ako mi daš ljubav koju zaslužujem, tada neću imati razloga za sumnju, već biti svjesna da sa tamo gdje i pripadam.

Uz tebe sam jer mi govoriš kako se stvarno osjećaš. I to ne samo rječima, već i djelima. Ne moraš se pretvarati da ti je svejedno ako misliš da sam ja nešto najbolje što ti se dogodilo u životu. Uvijek mi to možeš reći jer ne želim da se kaješ što mi to nikada nisi rekao. Nemoj očekivati, nemoj predviđati, ne brini, samo iskreno budi ono što jesi.

Uz tebe sam zato što mi daješ razloge da ti vjerujem. Jer povjerenje je snažnije od vjernosti. Povjerenje mi daje snage da ti potpuno otvorim srce, a jednom kada kada dopreš do mene, ostajem tvoja.

Uz tebe sam zato što si prisutan. Zato što si tu kada se čini da život ne može biti bolji, zato što ne nestaneš kada sve krene nizbrdo. Pruži mi osjećaj da želiš zauvijek biti tu.

Izvor: zdravaisretna