Neka vam Bog pokaže put kojim treba ići

Pitate se kada će stvari funkcionirati onako kako želite…kada ćete moći prebroditi ovu oluju i vidjeti dugu ispred sebe…ili kada ćete početi ostvarivati ​​svoje snove. Željeli biste da se možete prestati osjećati kao da ste toliko zaostali u životu i ljubavi, da radite posao koji vas ne ispunjava i čekate da netko poseban uđe u vaš život i okrene ga naglavačke. Ali dok molite kroz nove početke, sjetite se da Bog ima savršeno vrijeme za vas.

On vidi i razumije vašu duboku bol, rane koje pokušavate zacijeliti i ožiljke koje nosite sa sobom. On vidi sve što je u tvojoj duši. On razumije tvoju bol i pomaže ti da ideš dalje, da pustiš sve one koji su igrali tvojim srcem.

On vam pomaže da ustrajete i postanete jači i otporniji svakim danom koji prolazi, tako da će vam jednog dana, kada vam um bude bistriji i srce izliječeno, On dati sve što vam je potrebno: prekrasne prilike s kojima možete promijeniti svoj život i lijep i vječna ljubav. Zašto čekaju da to učine? Jer On želi da krenete na ovo putovanje iscjeljenja. Jer nećete moći uživati ​​u svemu što nudi ako niste potpuno izliječeni.

Bog će te iznenaditi. U trenucima kada mu zavapite, moleći se da vas spasi od svih vaših nevolja, on će tiho djelovati, mijenjajući olujne oblake na neviđene načine. On će vam pomoći na načine koje možda nećete u potpunosti razumjeti dok ne ozdravite, vodeći vas u smjeru koji će vam u konačnici nevjerojatno lijepo promijeniti život. I jednog dana ćeš shvatiti da ti je svaka suza, bol u srcu i molitva pomogla da dođeš do ovog trenutka u kojem se događaju prekrasne stvari.

Možda sada nećete vidjeti njegov rad, ali kada vidite, osjećat ćete se kao najsretnija osoba na svijetu.

Bog će vam pomoći da vidite smisao života. On će vam pomoći da shvatite što vas čini istinski sretnima. On će biti s vama bezuvjetno, čineći vas jačim i podržavajući vas kroz ovo poglavlje iscjeljenja koje vam je potrebno. Jednog dana ćete vidjeti ljepotu njegovog savršenog vremena, razloge zbog kojih ste prošli kroz svu bol, razloge zbog kojih je planirao toliko dragocjenih trenutaka koji će se dogoditi kasnije u vašem životu.

U potpunosti ćete shvatiti koliko vam je to pomoglo rasti u vjeri i ljubavi prije nego što ste slijedili svoje snove, cijeniti kako su vas poteškoće s kojima ste se suočavali dovele do sadašnje sreće.

Izvor: odmorimozak