Ako je suđeno da dvije duše budu zajedno, nitko i ništa ih neće spriječiti

Nemamo načina da se borimo protiv sudbine, on najbolje zna koji je naš put i kakav će nam život biti. Nemamo načina da shvatimo što će se dogoditi kada je naše srce mješavina emocija i intenzivnih osjećaja.

Znam da boli, znam da je nevjerojatno teško, znam da ne znaš što drugo učiniti da prestaneš osjećati svu ovu bol u srcu… ali vjeruj da će biti bolje. Vrijeme vam pomaže da izliječite sve što treba izliječiti. Vaše srce će biti obnovljeno. I ne zaboravi ovo…ako je suđeno da dvije duše budu zajedno, bit će. Nitko (i ništa) im neće stati na put. Nitko (i ništa) ih neće moći zaustaviti. Dakle, možete se nadati da ako je on vaša srodna duša , ako vam je suđen, onda će vam se putevi u jednom trenutku ukrstiti i sve će imati smisla. Bit ćete ponovno zajedno – mudriji, jači, sretniji i željniji ljubavi.

U međuvremenu, draga moja, pokušaj uživati ​​u ovom putovanju . To je zanimljivo poglavlje vašeg života, vrijeme kada imate vremena samo za sebe – sada možete saznati tko ste zapravo, što želite od sadašnjosti i budućnosti, što vas čini sretnim i koja je vaša svrha života . Sada možete shvatiti koje su vaše strasti i hobiji, koje promjene možete učiniti kako biste unijeli mir u svoj život, čega se trebate odreći i za što se trebate boriti.

Ovo poglavlje je poglavlje rasta, evolucije, rada na sebi kako biste postali najbolja verzija sebe. Dakle, dajte si vremena koje vam je potrebno i učinite ono što vam odgovara. I ne zaboravi… ako je on za tebe, onda ćeš ga opet sresti kad se najmanje budeš nadala. Bog će vas približiti njemu i nitko i ništa vas neće rastaviti.

Što možete učiniti u sljedećem razdoblju za vlastito dobro?

– provoditi više vremena s vama ;
– isprobajte nove aktivnosti i otkrijte što volite;
– čitati knjige o osobnom razvoju;
– stvara nova sjećanja;
– ići na odmor;
– provodite vrijeme s ljudima koje volite;
– češće izlazite kako biste upoznali nove ljude;
– razvijati jednu ili više strasti/hobija i držati ih se;
– baviti se sportom što je češće moguće;
– naučiti meditirati ;
– uživajte u malim trenucima kada osjećate da vam je srce sretno.

Izvor: odmorimozak