Naslovnica Ostalo MUŠKARAC NIKADA NEĆE ZABORAVITI ŽENU: Koja ga je povrijedila na ovaj način…

MUŠKARAC NIKADA NEĆE ZABORAVITI ŽENU: Koja ga je povrijedila na ovaj način…

Muškarac nikad ne zaboravi onu koja ga je povredila: Žene… Može li neko da ti zagorča život kao žena? Može, muškarac. Ništa gore od ranjenog muškarca. Ustvari, možda je gora ranjena žena, nisam sigurna.

Možda su i muškarci uništili mnoge dobre žene, ali to mi je dosta sumnjivo…

Pročitala sam negde da muškarac nikad ne zaboravi onu koja ga je povredila. Ko zaboravlja? Niko. Naravno da svi zapamtimo onog ko nas je povredio i način na koji nas je povredio.

Razlika je u tome što drugačije prolazimo kroz to. Ne mogu da ne primetim da žene lakše prebole, ponekad mi se čini da prebole brzinom svetlosti. Sad je u “dugoj, sjajnoj” vezi, sledećeg trenutka je započela novu vezu. Zapitam se kad pre je uspela da nađe novog i zaljubi se.

Mi patimo i prebolimo. Isplačemo se, obrišemo suze, doteramo se, sredimo se nabolje što umemo i krenemo u nove pohode. Muškarci to nekako drugačije doživljavaju. Prvo su ranjeni, pokušavaju da se pomire sa bivšom, zatim prihvate činjenicu da je gotovo i da je draga srećna s drugim, piju više nego ikad, izlaze u grad, onda počinje metamorfoza u skota (ne svi, naravno, svaka čast izuzecima).

Osvetoljubivi skot koji više nikad ne želi da se zaljubi, da ima vezu, da bude veran i dobar. Zato će da bude kreten prema celom ženskom rodu.

Okej, okej, ti si je voleo, ona te je povredila, razumem, ali šta ćeš sad? Zatvorićeš svoje srce i bićeš ogorčeni skot celog života? Apsolutno pogrešno. Da se razumemo, nisi ti frajer kad ona plače zbog tebe i kad joj se ne javiš, ti si kukavica. Nisi zanimljiv kad počneš da pričaš o tome kako su žene zlo i kako su sve iste, patetičan si. I posle svega, jesi li srećniji? Ne, i dalje si patetični skot.

To što si kreten prema devojkama ti neće pomoći da preboliš bivšu. Znaš i sam da sam u pravu, jer na kraju dana, opet ti fali i želiš neku koja će biti kao ona. Samo ti tako nastavi, na kraju ćeš da završiš sa gorom od sebe. Samo kažem.

Gore od njega su samo devojke koje padaju na ovakav tip muškaraca, koje misle da je on dobrica, ali da ga je gadura mnogo povredila i zato je takav.

I sad bi one da ga menjaju, da mu dokazuju da je svet divan, da je ljubav divna, da su žene divne… Što si tako naivna? Ne možeš da ga menjaš, jer on sam ne želi da se promeni, a ako on odbija i tebe i promene i tvoje dobre namere, onda ti tu ne možeš ništa osim da kreneš dalje, ali ti ipak ne… Zbog njega patiš i pokušavaš da ga promeniš dok onaj koji je “već promenjen” pokušava da te osvoji. Kakva ironija.

Izvor: kronervijesti