Dopustila sam mu da vara svoju ženu sa mnom – sve dok se ovo nije dogodilo

Bila sam mlada kad sam prvi put upoznala M. Radili smo u istoj tvrtki i za mene to je bila ljubav na prvi pogled.

Bio je iznimno lijep i mogao me vrlo lako nasmijati do suza. Bila je to baš kao i jedna od onih klasičnih ljubavnih priča – M je smiješan, vrijedan, šarmantan, a ja sam se rastopila sva kada god  bih ga ugledala
Tek nakon nekog vremena što smo se pogledavali, smješkali, M. mi je rekao da je oženjen i da ima kćer.

To me dotuklo, bila sam shrvana, ali me tješio objašnjavajući kako nije sretan sa svojom ženom i kako će uskoro tražiti razvod. Poput glupe, glupave djevojke, vjerovala sam mu i čak sam pristala na vezu s njim.
Osjetila sam da me voli. Često je pripovijedao priču u kojoj je njegov brak bio noćna mora, kako je njegova supruga doma i ne kuha mu i optužuje ga za male nebitne stvari koje dovode do velikih svađa.

Uvjerio me u svoj nesretan život i obećao mi kako će uskoro napustiti obitelj zbog mene.
Onda sam jednog dana primila poziv od njegove žene, P. Kad se suočila s mojim odnosom s njenim mužem, rekla sam joj da ću ga ostaviti. Ali nekako, nisam. Nisam mogla.

Ja sam vjerovala svim srcem da sam pronašla ljubav svog života i da će se stvari s vremenom srediti njegovim razvodom.

Ali stvari su se stalno pogoršavale. P. me nazivala konstantno, pratila me kud sam išla, vikala iz auta kurvo. Trajalo je tako gotovo godinu dana. Onda je M. počeo lagati, izmišljati izgovore, P. optužbe nisam mogla više trpjeti, stoga sam spakirala kofere i otišla.

Otišla sam iz grada kako bih se udaljila od M i njegovih laži i igrica, ali se nisam mogla maknuti od osjećaja krivnje što sam nanijela nepravdu drugoj ženi.

P. su me optužbe pronalazile gdje god da da sam bila, i nisam mogla više  živjeti s njima. Ovako je prošlo gotovo pet godina, sve dok nisam odlučila izvući snagu iz svake stanice svog tijela i kontaktirati P., kako bi ju tražila njen oprost.

Našla sam ju na Facebooku i ispričala joj se za sve. Za par dana, bila sam u potpunom šoku, ona mi je odgovorila.

Rekla mi je kako je još uvijek u svom nesretnom braku s M, i kako on sada ima ljubavnicu i dvoje djece s tom ženom. Nakon svega što se dogodilo između nas, P. mi je oprostila i tada sam shvatila koliko sam zapravo sretna što sam pobjegla od M i zauvijek ću njoj biti zahvalna što me spasila od nesretnog života.

Bilo je trenutaka kada sam pomislila da je P. razlog zbog kojeg nisam mogla pronaći ljubav, ali sam pogriješila. Ona je bila najbolji razlog zbog kojeg sam krenula dalje sa svojim životom, iako se ona i dalje bori sa svojim.

Za sve žene poput mene koje žive život kao ljubavnice, molim vas prekinite takav život sada. Previše ljudi će biti povrijeđeno, a takva ljubav je ionako tajna i lažna. Pronađite svoju P. i tražite oprost.

Izvor: zdravaisretna