Naslovnica Ostalo Budi dobra ljubavnica mužu i ne plaši se drugih žena: Kvalitete koje...

Budi dobra ljubavnica mužu i ne plaši se drugih žena: Kvalitete koje muškarci jako cijene kod žena

Ne možete muškarca na silu natjerati da bude sa vama niti da vas voli, ne postoji način.

Međutim, postoji način da zavedete muškarca i učinite da vas voli i nikada ne ostavi. Postoje određene kvalitete koje muškarci jako cijene kod žena i žene koje posjeduju te kvalitete muškarci ne ostavljaju.

1. Žena koja je nezavisna; Muškarci vole žene koje su posvećene vezi, ali ne i one koje su zavisne od njih.

Muškarci vole kada je žena ne zavisi od muškarca, koje se trude da im budu jednake, koje imaju svoj posao i svoj izvor prihoda.

2. Žena koja ne živi samo zbog muškarca; Muškarci vole žene koje ne zaboravljaju na sebe i svoje lične interese.

Žena ne smije mijenjati svoje interese i odricati se svog društvenog života zbog muškarca i ne smije biti fokusirana samo na život u vezi već i na život izvan veze.

3. Žena koja zna kako održati dobru atmosferu u kući;

Žena naravno ne bi trebala svo svoje vrijeme da posveti čišćenju, kuvanju, pranju i peglanju, ali bi trebala da učini da u kući vlada dobra atmosfera gdje će se muškarac uvijek osjećati ugodno.

4. Žena treba da bude svom mužu dobra ljubavnica; Žena koja je, osim što je dobar prijatelj svom mužu, dobra ljubavnica, nema razloga da se plaši da će on otići drugoj ženi.

Muž i žena treba da budu prijatelji, ali bi prije svega trebali biti ljubavnici. 5. Niste nametljivi; Žena nikako ne bi trebala biti nametljiva svom muškarcu, već bi mu trebala dati malo prostora.

6. Stalno radite na sebi; Žena koja uvijek radi na sebi, koja uvijek želi naučiti nešto novo je uvijek zanimljiva muškarcu.

Nemojte ograničavati svoj život samo na posao i porodicu.

7. Ne pričate loše o njemu; Jedna kvaliteta koju muškarci jako cijene kod pripadnica ljepšeg pola je kada ona ne priča loše o njemu svojim prijateljima i rodbini. Ona zna koliko je važno da oni imaju lijepo mišljenje o njemu.

8. Uvijek vodi računa o sebi; Žena koja vodi računa o svom izgledu, koja je njegovana i lijepo izgleda je uvijek privlačna muškarcima. Muškarci vole vidjeti lijepu ženu zato se potrudite da svom muškarcu uvijek budete lijepe.

infpult