10 razloga zašto je MLAĐA SESTRA vaš najveći blagoslov

Pre svega jer je ona vaš iskreni partner u svakom nestašluku, rame za plakanje kad ne možete sami, i najbolji prijatelj!

Neke veze su prosto neraskidive, takve su po svojoj prirodi

Ona je osoba o kojoj najviše brinete, i koju ponekad najviše mrzite. Ona je ta koja se loše ponaša, ali i koja vas drži pod kontrolom. Vi ste tu od njenog prvog dana, i ona vam je zauvek promenila život.

Ona je vaš iskreni partner u svakom nestašluku, rame za plakanje kad ne možete sami, i najbolji prijatelj od kog niste očekivali da vas toliko voli.

Da, ona je vaša mlađa sestra i mnogo je razloga zašto je ona najbolja stvar koja vam se ikada dogodila.

Ona čini da želite da budete bolja osoba

To je tvoja mala sestra i vi želite da odraste u dobru i poštovanu osobu, što znači da i vi morate da budete takvi da bi imala na koga da se ugleda. Ona vam daje razlog da budete bolji.

Bili ste njen prvi prijatelj, a tu vezu je teško raskinuti

Od prvog dana kada se rodila bila je kao zalepljena za vas. Bili ste njen prvi prijatzelj, i pre nego što je upoznala ikog drugog, i to čini vaš odnos neverovatno jakim.

Ona vas čini zrelijim

Osećate se nekako majčinski kad je u pitanju vaša mlađa sestra. Vaš instinkt će je uvek štititi, i sazrećete i pre nego što treba da uradite.

Zbog nje ćete uvek biti mladi

Iako želite da budete njen odrasli uzor, ona će vam uvek biti podsetnik da vam treba više zabave i opuštanja. Ona takođe ima razvijeniji osećaj za stil, nego vi u jenim godinama zato obratite pažnju.

Vaši najbolji prijatelji je poznaju skoro koliko i vi, pa je i oni vole

Vi ste bili njen prvi najbolji prijatelj, ali i vaši prijatelji su je zavoleli u otprilike isto vreme. Znate da imate sjajnu sestru kad vidite da vaši prijatelji ne propuštaju priliku da je zagrle pri dolasku.

Ona podržava vaše odluke

To ne značoi da će se uvek složiti sa njma, ali kaoi vaša mlađa sestra, verovaće vam da ćete uraditi najbolju stvar.

Uvek će vam pomoći

Ona možda nema dovoljno životnog iskustva kao i vi, ali ponekad može raditi u vašu korist. Ona nije napravila toliko grešaka koliko vi, a to može značiti da se ne boji da rizikuje i da će vas podstaći da donesete zastrašujuće odluke.

Daljina vam neće zasmetati

Možete otići na dugačak period, i možete d ne razgovarate tako često ali između vas se ništa neće promeniti. Nastavićete tamo gde ste stali, iako želite da ostanete u stalnom kontaktu.

Zbog nje ste postavi veoma dobri u davanju saveta i dobro pazite na ljude

Vaša mlađa sesta će uvek doći kod vas po savet i vi ćete biti sve spremniji i spremniji da joj ga date. Ovo iskustvo će vam pomoći da i za svoje prijatelje činite isto.

Ona je konstanta u vašem stalno promenljivom životu

Ljudi će dolaziti i odlaziti iz vašeg života, veze će se završavati i sve će bledeti, ali vaša sestra ne ide nigde.

Onog dana kada su je doneli kući, vaša sestra vam je drmatično promenila život. Možda ste bili jedino dete pre nego što je došla, i možda vam je na kratko ukrala svu pažnju, ali ćete joj oprostiti. Shvatićete da vam je život promenila na bolje. Ona će postati vaš najiskreniji prijatelj i vaš najveći blagoslov.

Izvor