Naslovnica Ostalo Zašto je dobro voljeti ženu koja praviše razmišlja

Zašto je dobro voljeti ženu koja praviše razmišlja

Zašto mi je ovo napisao, što sad on misli, što da mu odgovorim, hoće shvatiti krivo, možda bi trebala ovako ili onako nešto napraviti….Poznato? Muškarci imaju jednu veliku osobinu, a to je jednostavnost. Kod njih je ili crno ili bijelo, ali zato smo mi žene kompliciranije i puno razmišljamo, i dobro razmišljamo, a evo i zašto.

1. Mi ćemo mu kupiti najbolje rođendanske darove koje je ikad dobio. Nije uopće bitno koliko ćemo vremena provesti u shopping centrima ili na web stranicama sve dok ne nađemo savršen poklon.

2. Nećemo reći ništa za što ćemo zažaliti za vrijeme svađe. Žena neće reći muškarcu kako je sebični šupak i za sat vremena se ispričavati i pokušati izgladiti izrečeno. Ono što kažemo, stojimo iza toga, jer smo se već svađale s njim dvadeset puta u svojoj glavi, prije nego što je svađa postala stvarnost

3. Uvijek znamo kad nešto nije u redu. Uvijek primijetimo male promjene u njegovim očima i osmijehu. Dakle, ako sam nešto zeznula i tebe uzrujala, neće proći dugo i ja ću ti se ispričati.

4. Žena je uvijek spremna za bilo koju i svaku situaciju. Ako počne kiša tijekom našeg izleta, mi ćemo imati mali kišobran u svojoj torbi. Ako slučajno zaprljaš ruke umakom od sendviča, uvijek imamo vlažne maramice da ih obrišeš.

5. Nije da se hvalimo, ali uvijek imamo spektakularne ideje za izlaske. Nećemo izaći u kino svaki drugi vikend, a ne. Uz ovakvu ženu uvijek je pustolovina, pa makar izlazak u park s vratolomijama u spiralnom toboganu.

6. Mi ćemo ti uvijek pomoći da se izvučeš iz loših situacija. Ako si imao svađu sa svojim šefom, sve što trebaš je dati nam neke podatke i detalje i mi ćemo to popraviti. Zato jer mi stalno razmišljamo i to je razlog zbog kojeg brzo i nalazimo rješenja, prije nego muškarac može i zamisliti.

7. Mislimo i previše, što znači da je krivnja preteška za našu savijest kad god učinimo nešto loše. To znači da ne postoji mogućnost da vas prevarimo, jer ne bi mogle živjeti same sa sobom.

8. Mi nikada ne zaboravljamo važne događaje. U stvari, mi ćemo početi planiranje zabave za njegov rođendan, mjesecima prije datuma. Volimo misliti unaprijed.

9. Stalo nam je do njegovog mišljenja. Ako se on negdje dobro ne osjeća, neće se ni žena osjećati dobro. Dakle, mi ćemo se potruditi da on bude sretan kao što smo i mi sretne.

10. Mi smo profesionalke, kada su u pitanju planovi za budućnost. Ako ćeš zauvijek ostati sa mnom, ništa ne brini, već sam isplanirala cijelo naše vjenčanje.

11. Žena neće napraviti spontani potez. Mi razmišljamo o svemu i razgovaramo s vama, prije nego što stupimo u akciju. Zato se nećemo pojaviti doma sa psićem u naručju.

12. Naši mozgovi konstantno rade punim kapacitetom. Zato i jesmo tako vraški pametne.

13. Žene misle o stvarima o kojim muškarci ne razmišljaju. Ako sutra ima važan sastanak, mi ćemo mu speglati košulju ili ćemo ga podsjetiti da ode kupiti nove cipele da lijepo izgleda uz ono odijelo.

14. Mi promatramo situacije iz različitih kuteva. Dakle, prije nego što donesemo neku odluku, promislimo kako će se to odnositi na muškarca, jer ne želimo nanijeti bol onome kojeg volimo najviše.

15. Ako smo u vezi, znači da s tobom mislim ozbiljno. Toliko je strahova koje mi se motaju po glavi, ali nemaju veze s tobom, inače da imaju, ne bi ni bila s tobom.

Izvor: zdravaisretna