Naslovnica Ostalo ŽAO MI JE: Danas sam odlučila da ću te prestati čekati

ŽAO MI JE: Danas sam odlučila da ću te prestati čekati

Nikada nisam mislila da će doći dan kad ću biti sigurna da želim otići od tebe.

Govorila sam sama sebi da ću čekati, da ćeš se jednog dana vratiti i da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali; kad je sve bilo predobro da bi bilo istinito.  Ovih dana mi više ne dolaziš u misli kao nekad. Bol zbog koje nisam mogla ustati je nestala.

Kad si mi rekao kako se nadaš da možemo biti prijatelji, duboko u sebi sam znala da ću uvijek željeti više ako ostaneš u mom životu. Sad mislim da to mogu i da zaslužujem imati nekoga tko se trudi ostati bez obzira na sve.

Unatoč tome da sam se zaljubila u tebe više nego u ikoga ikada, pokušavam ti reći da je najbolje da nastavim sa svojim životom. I da odem od tebe. Na kraju krajeva, nada je jedini način koji me drži u mašti, u snu da ćemo ponovno biti mi.

Također, ti si san koji mi se već ostvario. Pokazao si mi da postoje ljudi koji vide svijet kao ja, koji slušaju i vole kao da sutra ne postoji. Otvorio si mi oči novom svijetu koji je pozitivan i pun zadovoljstva.  Zahvaljujući tebi sam napokon počela cijeniti vrijeme. Ti si bio moje čudo kad sam već lagano odustajala.

Uglavnom, bio si u pravu kad si rekao da trebam biti zahvalna. Nadam se da ćeš mi povjerovati kad ti kažem hvala što si učinio da se ponovno osjetim potpunom.

Sada odustajem od tebe. Znam da si sretan gdje god da jesi, uvijek si bio takva osoba. Nadam se da ću i ja uskoro živjeti sretan život. Ako ikad dođe do toga da se slučajno sretnemo ili mi pokucaš na vrata, možda odlučim ponovno te pustiti u život.

Ipak, danas sam odlučila da ću te prestati čekati.

Izvor: zdravaisretna