Naslovnica Ostalo STO POSTO GA NE INTERESUJEŠ: 15 znakova da te samo ISKORIŠTAVA i...

STO POSTO GA NE INTERESUJEŠ: 15 znakova da te samo ISKORIŠTAVA i ništa više

15 znakova da mu se ne dopadaš: Ako želite da budete 100 posto sigurne, ima više načina da proverite. Ovde vam nudimo 15 njegovih “signala” koji svedoče da mu niste baš preterano zanimljive.

Kako da znate da mu se ne dopadaš? Ne zaboravite da je njemu, kada mu se ne sviđate, ipak važno da ispadne “kul” i ne pokaže to. Ipak, nesvesni poriv da vam ukaže pažnju govori više od hiljadu reči. Ovo su 15 znakova da mu se ne dopadaš…

1. Najočiglednije – kaže vam da mu se NE sviđate

Ako vam dečko kaže da mu se ne sviđate, teško da ne govori istinu. Pitanje je jedino da li mu se ne sviđate kao partnerka za jednu noć, ili kao potencijalna partnerka za vezu. Možda želi seks, ali ne i vezu…

2. Ne dosađuje vam

Očigledno ga ne zanimate i ne želi da produži vaš razgovor što je moguće više. Ali, zapamtite da nije svako pitanje znak da mu se ne sviđate… Možda je samo pristojan i lepo vaspitan pa ne želi da vas maltretira glupim pitanjima.

3. Udaljava se od vas

Kada mu pričate nešto, on se nesvesno naginje u nazad na bezbednu udaljenost. Lak način da vidite da li je muškarac zainteresovan je da obratite pažnju koliko napora ulaže u razgovor sa vama, a ako on to ne radi, sve je jasno kao dan.

4. Vi dolazite do njega a ne on do vas

Ako mu prilazite sami u klubu, ili vam se sviđa, ili on uopšte nije zainteresovan da sam priđe. Međutim, i to ćete lako da razgraničite. Ako je 100 odsto prirodan sa vama, onda vi niste ta srećnica! Žao nam je, ali tako stoje stvari.

5. Menja ponašanje u vašoj blizini

Momci reaguju različito na stres, ali se uvek ponašaju malo drugačije nego obično – ili pričaju više, ili se ućute, ili se trude da izgledaju “kul”. Ako utvrdite da se ponaša “čudno” ili ne nalik sebi, vrlo je moguće da mu se ne sviđate i da se on povlači na bezbednu razdaljinu jer nema hrabrosti da vam to i kaže.

6. Potpuno vas ignoriše

Ovo je vrlo rizična zona. Moguće da vas ignoriše jer mu se ama baš ni malo ne sviđate, ali neki momci imaju strategiju “zabole me” kada je u pitanju devojka koja im se sviđa. Možda vas ignoriše dok ste u većem društvu, da bi uvtrdio ko je od prisutnih vama zanimljiv, pa će se “razvezati” kad budete nasamo. Na ovo obratite pažnju!

7. Okreće telo od vas

Ne želi bolje da vas vidi. I ako ne želi da vam da do znanja da mu se ne sviđate, ovaj gest će ga odati.

8. Ne donosi vam piće

U nekim kulturama, ovo se smatra gotovo obavezom muškaraca, ali ako insistira da vam on donese piće, ili je neviđeni džentlmen, ili mu je svejedno. Posmatrajte da li se tako ponaša prema svim prijateljima, ili samo prema vama i biće vam sve jasno.

9. Ne traži vam broj

Očigledno je da mu se ne sviđate. Jedini drugi razlog je da je opušten toliko da ne mari za takve stvari. Proverite to tako što ćete mu broj svog telefona sami ponuditi.

10. Nije vas dodao na fejsu

Jednostavno – momci ne šalju zahtev za prijateljstvo devojkama koje im nisu prijateljice, rod, ili im se ne sviđaju. Možda će da vam lajkuje neku sliku u kupaćem, ali to nije nikakav znak ako vas nije dodao. On ne želi da budete bliski.

11. Nije pokušao da vas zagrli

Nisu potrebna dodatna objašnjenja. Osim ako nije toliko pijan da jedva stoji na nogama. Pijan voli svakoga, pa i vas…

12. Ne osmehuje vam se nikad

Momci se često i rado smeju. Ako vam se ne osmehuje, ne znači da mu se 100% ne sviđate, ali da još uvek nemate njegovu nakolonost – to sigurno.

13. Pita vas imate li dečka

Retko će vas momak to pitati “radi reda”. Ako vas direktno pita, znači da odmerava kakve su mu šanse kod vas. Obratite pažnju da li je možda u pitanju seksualni nagon. Mnogi muškarci to pitaju da provere da li ste skoro imali seksualni odnos.

14. Ne slaže se s vama

Ili mu je smrtno dosadno, ili ima svoje mišljenje, ili mu se uopšte ne sviđate. Ako je jedna od prve dve opcije, možete odmah da ga “škartirate”, ali moći ćete da uočite da li vas sluša ili ne. Treća, i najgora opcija je da nemate puno zajedničkih interesovanja, što je katastrofalan preduslov za vezu. Dobro razmislite i procenite.

15. Ne postavlja se zaštitnički

Ako vas u prepunom klubu ne uzme za ruku i vodi kroz gužvu ili staje između vas i mase da biste imali dovoljno mesta da plešete, ili vam ustupa stolicu, sva je prilika da ste ga nečim smorili. Premotajte film i analizirajte svoje postupke ili reči i skontajte gde ste se to zeznuli…

Izvor