OVAKO ĆEŠ PREPOZNATI MUŠKARCA ZA BRAK: 7 nevjerojatnih savjeta kako prepoznati čovjeka za brak

Popularna blogerica Raquel Isabelle de Alderete, dijeli preporuke njezina oca za pronalaženje muškarca koji će vas uistinu usrećiti.

Savjeti su jednostavni i istiniti, te smo ih jednostavno morali podijeliti s vama.

1. Suprug bi trebao biti netko tko vas može nasmijati

Izlazite s muškarcem koji vas čini sretnima, ali udajte se za njega samo ako  vas on toliko nasmijava da vam se grče mišići u trbuhu. Izlazite s njim ako vidi kako vam se bol poput otiska ruke širi vašom svijesti kada ste povrijeđeni, ali udajte se za njega  samo ako vas on može nasmijati čak i dok neutješno jecate.

Svijet nije baš prijazno mjesto. Osjetit ćete puno boli. Provjerite jeste li s nekim tko ga čini podnošljivim. Humor je izvrstan pokazatelj inteligencije. Život zna biti dosadan. Nađite nekoga tko ga čini banalno zanimljivim.

2. Uvjerite se da ima žuljeve na svojim dlanovima

Uvjerite se da ima žuljeve na svojim dlanovima, to je znak da je radišan, da ima iskustva u stvaranju stvari – a stvaranje je čin nesebičnosti. Ne zaslužujete biti s nekim tko nema strasti. Grubi dlanovi su bolji od mekih.

Žuljevi su dokaz da je živio, da je oštetio kožu i osjećao bol. Nemojte se udati za njega ako ne može podnijeti čak i mali žulj.

3. Prije nego što kažete da, naljutite ga. Morate ga vidjeti uplašenog, punog želje, bolesnog. Stres mijenja osobu.

Saznajte je li ovisan o nečemu. Otkrijte njegove ovisnosti. Razmotrite jesu li mu te stvari važnije od vas.

Ne možete promijeniti ljude. Ako oni izaberu jedan način života, ne možete to promijeniti.

Ako vam se ne sviđa kako se sada ponaša, za 8 godina to nećete moći podnijeti. Možda ćete ga i tada voljeti, ali to neće ništa promijeniti.

4. Vjerujte svojim instinktima

Ako čini da se osjećate nesigurno, ne pronalazite isprike, samo ustanite i otiđite.

Bolje je biti siguran, nego poslije žaliti.

5. Ako mu je novac važniji od vas, on će vas gurati na dno hrpe, dok ne postanete njegov zadnji prioritet

Jedna je stvar, ako vam on ne može priuštiti ono što želite, a druga stvar je ako ima novca, ali vam ne želi kupiti niti sendvič. Novac i ljubav su neprijatelji. 62% razvoda događa se zbog ekonomske napetosti.

Razmislite jeste li mu važniji od njegovog novca.

6. Kako se čovjek odnosi prema životinjama pokazuje kako će se odnositi prema djeci

Ako ga vidite da podiže ruku na psa, spakirajte stvari u svoju torbu. Kada se životinje najgore ponašaju, to nije ni upola neugodno kao dijete kada se najbolje ponaša.

Vaša djeca će biti lijepa, ali ona će se, također, loše ponašati. Isto vrijedi i za konobare i hotelske sobarice – ako je nepristojan prema onima koji rade za minimalne plaće, to govori puno o tome kako on vidi sebe.

Strpljenje je rijetko i tako važno. Ako on ne prašta psima, nikako nije dobar za vašu djecu.

7. Ako vas ne prihvaća onakve kakvi jeste, on vas ne zaslužuje

Ako on ne može vidjeti koliko ste savršeni, on je na gubitku. Postoji netko tko misli kako su vaši nedostaci predivni. Budite jaki.

Ako traži od vas da se promijenite, budite poput stijene, nemojte  posustajati. Vi ste čudesni upravo onakvi kakvi jeste.

Izvor: atma