Naslovnica Ostalo Naučite razliku između muškarca koji vas voli i onog koji vam uništava...

Naučite razliku između muškarca koji vas voli i onog koji vam uništava život

Nije lako pronaći pravu ljubav.Još je teže znati da li je to pravo ili nije.No, duboko dolje svi imamo taj glas u našoj glavi koji neće da zašuti.Jeste li se ikada zapitali da li je muškarac s vama iz pravog razloga ?

Pun poštovanja / Tolerantan

Pravi čovjek, čovjek koji vas voli, poštovat će vas zbog vaših snažnih mišljenja.No, s druge strane, postoje muškarci koji će vam reći da ste u krivu ili složiti se da mislite šta želite, ali bez vjerovanja da je vaše mišljenje važno kao njegovo.

Ohrabrujući / Kontrolirajući

Čovjek koji voli ženu potaknut će je da slijedi nove mogućnosti i iskustva.Pravi muškarac je može upoznati sa puno novih stvari, ali najvažnije je da je nikada neće prisliti na nešto što joj se ne sviđa.

Iskren / Okrutan

Čovjek koji voli ženu će joj reći ono što treba čuti.Na primjer, ako ga pitate kako izgledate u odjeći i on vam kaže da obučete nešto drugo, to ne znači zlo.Samo je iskren.No, ako vam čovjek kaže da trebate smršati, on vrijeđa ono što vam se sviđa ili vaš stil.Trebali biste znati da on to radi jer vas ne poštuje.

Privržen / Nametljiv

Želite li čovjeka koji vam piše i zove vas 24/7? Neke žene misle da ovo zvuči sjajno, ali bi trebale bolje razmisliti o tome, jer stalno provjeravanje i zahtijevanje sigurnosti svog mjesta u vašem životu, ukazuje na to da je on u ovom više za sebe nego za vas.

Zaštitnički / Posesivan

Prirodno je zaštititi nešto do čega vam je stalo.Ako vam ne dopušta da idete bilo gdje sami ili počinje se svađati s ljudima koji pokušavaju razgovarati s vama, onda je posesivan.

Ozbiljan / Zainteresovan

Čovjek koji je zainteresovan za vas razgovarat će s vama kada mu vrijeme bude prikladno.Ovo je očekivano, ako je veza nova.No, ako ste vas dvoje već neko vrijeme zajedno i razgovarate samo kad on može, onda očito nije zaljubljen.

Izvor: novipocetak