Koja je najvažnija žena u životu muškarca?

Najvažnija žena u životu muškarca nije njegova žena, ni njegova ljubavnica, ni njegova kći, ni njegova sestra. Pa čak ni majka. Nitko od njih.

Glavna žena u životu muškarca je unutarnja slika žene koja živi u njemu od djetinjstva.

I dok muškarac ne shvati kakva je to slika, neće moći normalno graditi odnose sa ženama oko sebe. I neće moći upoznati svoju ženu.

Više o slici, koja je u dobi od 20 godina već potpuno formirana kod muškarca. Sastoji se od dva dijela:

  • Odnos žene prema sebi
  • I odnos žene prema muškarcu

Naravno, sve je individualno i svaki čovjek crta u svojoj glavi ono što voli. I što želi vidjeti u ženi. Kakvu ženu muškarac želi vidjeti pored sebe kao životnu partnericu.

Što učiniti s ovim novim znanjem koje ste sada dobili, prijatelji?

Za muškarce je korisno uzeti olovku, komad papira i detaljno ispisati sliku žene koja im je stvarno potrebna. Nešto od majke, nešto iz filmova i knjiga, nešto iz osobnog iskustva. Kada muškarac zna što traži od žene, lakše mu je pronaći svog muškarca.

Savjetujem ženama da upamte da muškarac, svjesno ili ne, traži svoju idealnu sliku. I po istoj analogiji stvoriti idealnu sliku muškarca. Potražite njemu najsličnijeg postojećeg čovjeka.

I muškarci i žene trebaju uvijek zapamtiti da ne postoji savršena slika. Da odgovara 100%. Uvijek će biti malo drugačije. Sigurno će biti nedosljednosti.

Stoga, kada tražite svoju osobu, vodite se podudaranjima od 70-80%. Ovo je već jako cool i vjerojatnije je da ćete tako upoznati svoju osobu.

Izvor: odmorimozak