Naslovnica Ostalo Kada vidiš oko sebe ljude koji spuštaju kriterije, ti svoje povećaj!

Kada vidiš oko sebe ljude koji spuštaju kriterije, ti svoje povećaj!

Kada vidiš oko sebe ljude koji spuštaju kriterije, ne daj se povesti njihovim primjerom.

Ti ostavi one kriterije koje si postavio kada si čvrsto vjerovao u svoje ideale, kada si znao što želiš, kada su ti snovi bili karta na koju bi sve uložio. Ostani dosljedan onoj čvrstoći koju si imao i nikada nećeš požaliti. Kada vidiš oko sebe ljude koji spuštaju kriterije ubrzo ćeš shvatiti da nema uspjeha preko noći i da ništa što je vrijedno ne dolazi samo od sebe.

Kada vidiš oko sebe ljude koji spuštaju kriterije, shvati da se tako neće bolje osjećati u svojoj koži i da će veoma brzo doći vrijeme žaljenja što su propustili mnoge prilike koje su im bile darovane, propustili velike prilike da grade velike snove, a sada su ostali bez svega. Kada vidiš oko sebe ljude koji spuštaju kriterije nemoj odustajati od onoga u što vjeruješ jer to je još jedino što te drži upravnim i nepokolebljivim u tvojim naumima.

Kada vidiš oko sebe ljude koji spuštaju kriterije, shvatit će da se mnogi varaju da idu naprijed kroz život a zapravo samo mjesečare, mjesečare jer nemaju snage probuditi se i vidjeti pravu stvarnost, shvatiti prave izazove i živjeti pravi život, a ne samo neku njegovu blijedu kopiju. Kada vidiš oko sebe ljude koji spuštaju kriterije ti svoje povećaj jer svatko svoju budućnost određuje pa nema pravo požaliti se na drugoga kada mu loše ide.

Kada vidiš oko sebe ljude koji spuštaju kriterije, ti pobjedi nedostatak vjere u sebe, očisti svoj mozak od negativnosti koje te truju i drži se obećanja kojega si dao sebi, obećanja da ćeš ići naprijed koliko ti god bilo teško i na koje god zapreke nailazio. Ti podigni razinu; traži više, putuj dalje, osjećaj dublje, voli jače, čitaj više. Nemoj se zadovoljavati mrvicama koje će te uvjeriti da ne trebaš i ne možeš više. Podigni kriterije i podigni kvalitetu života!

Mario Žuvela

Izvor: savjetnikuspjeha