Naslovnica Ostalo Jednom kada se naučiš miriti sa sobom i životom shvatit ćeš ove...

Jednom kada se naučiš miriti sa sobom i životom shvatit ćeš ove stvari!

Jednom kada se naučiš miriti sa sobom i životom nećeš svakog čovjeka koji ne razmišlja kao i ti gledati kao svoga neprijatelja.

Shvatit ćeš da zrelost dolazi onda kada si sebi spreman oprostiti pogreške koje si učinio, a ne ih provlačiti iz jednog perioda života u drugi. Otkrit ćeš ljepotu života jer više nećeš puno pažnje odvajati za banalne stvari, beznačajne razgovore, svađe koje nemaju smisla, i dokazivanja koja nisu ništa drugo nego pucanj u prazno.

Jednom kada se naučiš miriti sa sobom i životom shvatit ćeš da velika otkrića dolaze tek nakon velikih pogrešaka i da nema puta prema naprijed ako nisi doživio mnoge padove prije toga. Shvatit ćeš da je iskustvo života i ono što si prošao mnogo vrijednije od svega onoga što si stekao a još više od želje onoga što želiš steći. Kada se naučiš miriti sa sobom i životom nećeš više sebe gledati kao svoga neprijatelja i rivala već ćeš uživati u svojoj koži i svim ulogama.

Jednom kada se naučiš miriti sa sobom i životom uživat ćeš u svakom novom danu shvaćajući da ti za sreću ne treba mnogo i da bi doista bio lud ako bi se žalio na neku malenkost videći što sve ljudi oko tebe prolaze i doživljavaju. Kada se se naučiš miriti sa sobom i životom vidjet ćeš da sve izgubljene bitke imaju isti nastavak, a to je da te nauče nešto što u životu nisi mogao naučiti u školi i shvatiti što nikako drugačije nisi mogao.

Jednom kada se naučiš miriti sa sobom i životom nećeš pamtit zla koja ti nanose drugi jer ćeš željeti da tvoj mir traje bez obzira što drugi govore i čine. Shvatit ćeš da ti ne treba ničija potvrda da vrijediš i da si sposoban, već da sve što ti treba nalazi se u tebi. Otkrit ćeš snagu kada se povučeš u sebe i izmiriš se sa svim onim što si smatrao da mora biti drugačije i prihvatiš takvo kakvo je i živjeti ćeš ljepotu život upravo u ovoj verziji u kojoj se nalaziš.

Mario Žuvela

Izvor: savjetnikuspjeha