Naslovnica Ostalo Jednog dana u vaš život će ušetati anđeo i podsjetiti vas koliko...

Jednog dana u vaš život će ušetati anđeo i podsjetiti vas koliko vrijedite!

Jednog dana ćete upoznati nekoga u svom životu ko će vam rpomijeniti sve.Promijenit će način na koji razmišljate o svijetu, način na koji gledate sebe i način na koij gledate sve ostale oko vas.

Ta osoba može biti stranac koga susrećete na putu do drugogo odredišta.Može biti neko s  kim se susrećete na autobuskoj stanici ili u restoranu .Možete se upoznati s tom osobom u nekoj drugoj zemlji ili u nekomdrugom gradu koji ste tek posjetili tokom vikenda.

Nije važno gdje se to događa.Nije bito kako se to događa.Ali jednog dana će se desiti.

Možda nikada više nećete vidjeti tu osobu.Nikada više nećete imati takav razgovor.Možda ćete morati držati uspomene na tu osobu koja vam je bila svjetlo u mračnim vremenima.Možda ćete imati sliku te osobe koja je ugrađena u svaku ćeliju i atom u vašem biću.

Ali jedno je sigurno, zauvijek ćete se promijeniti.

Ne znate o čemu se radi o toj osobi.Možda ste bili srodne duše ili ste možda bili predodređeni da završite zajedno.Ili možda je bila sudbina da budete sjajni prijatelji.

Ali način na koji vas nasmiju, učinit će da sve opet bude u redu.Način na koji vam se obraćaju, učinit će da shvatite koliko ste sebe propustili.Način na koji se smiju u vašem povremenom razgovoru, učinit će da želite vidjeti svijet iz drugačijeg svjetla.

A ta će osoba, taj savršeni stranac, učiniti da želite biti bolji čovjek.Ta će osoba iznenada probuditi svjetlost u vama koja je tako dugo bila isključena.Ovaj stranac će vas probuditi.

Jednog dana, upoznat ćete nekoga ko će vam promijeniti život.Jer način na koji se smješkaju i razgovaraju s vama, vidjet ćete sve svoje potencijale u samo jednom pogledu.Način na koji razgovaraju s vama učinit će da se osjećate vrednije nego ikad.

Izvor: novipocetak