Naslovnica Ostalo JASNO KAO DAN: Evo zašto se snažne žene lako vežu..

JASNO KAO DAN: Evo zašto se snažne žene lako vežu..

Nije važno jeste li bili u vezi. Bilo je dovoljno što si flertao s njom. Bilo je dovoljno što si joj pružio pažnju. Onog trenutka kad si joj se nasmiješio, sve je bilo gotovo. Bila je zaokupljena tobom. Zaključana u tebi.

To nije zato što je plitka. Nije se vezala zbog tvojih očiju ili savršenih crta lica. Vezala se jer se zbog tebe osjećala onako kako se nije ni zbog koga. Osjećala se kao netko, a obično je nitko.

Vezala se jer je u tebi nešto vidjela. Vjeru. Budućnost.

Iako je slomljena, ona se i dalje nada. Mrzi ljude jer zna što mogu učiniti, kakvu bol su u stanju prouzročiti. Ali i dalje vjeruje u ljude. Vjeruje u njihov potencijal. U njihovu istinu. U to da će jednog dana naći nekoga tko će joj pružiti prijateljstvo i nježnost.

Nada se da si ti ta osoba.

Nada se da je dečko koji joj otvara vrata i šalje poruku za dobro jutro, zbilja džentlmen. Da joj se ne pokušava samo uvući u gaćice. Nada se da će njezine veze i prijateljstva s povlasticama ostati u prošlosti. Da ćeš joj ti pružiti ono što nije doživjela- pravu ljubav.

Ne trebaš se bojati toga što ona voli snažno i brzo.

Trebao bi cijeniti njezinu volju da uđe u vezu iako postoji šansa da padne. Iako možda završi sa slomljenim srcem. Nemoj mrziti to što se lako veže. Ona se ne želi zaljubiti u nekoga odmah. Ne želi zamišljati budućnost kad jedva postojite u sadašnjosti. Ne želi postati potrebita prije nego postanete bliski.

Ali si ne može pomoći. Takva je kakva je.

Lako se veže jer joj treba pažnja. Voli osjećaj kad je netko dotakne. Kad netko rukom prolazi kroz njezinu kosu. Kad osjeti prste na svojim leđima. Kad stisne svoj dlan uz tuđi. Kad je netko ljubi u čelo i lagano mazi.

Ona želi intimnost. Želi vezanje. Želi osjećati.

Toliko jako želi biti voljena da se izgubi u očima koje je duboko pogledaju. Vidi ljepotu u svakom dečku koji bi mogao postati njezin. Lako se veže jer zna da je vrijedna. Zna da će na kraju naći nekoga tko je neće razočarati. Tko je nikada neće pustiti. Zbog kog se nikad neće osjećati glupo jer voli tako snažno.

Izvor: magic