Naslovnica Ostalo Jake žene neće moliti, one će jednostavno otići kada se osjete nepoželjno

Jake žene neće moliti, one će jednostavno otići kada se osjete nepoželjno

Sigurna sam da se svaka žena našla usljedećoj  situaciji sa muškarcem : Upoznate momka.Dopadne vam se.Ispostavi se da se i vi njemu dopadate.Izađete zajedno.Iskre lete  svuda i sve ste više sigurni  da vam je suđeno da budete zajedno i vjenčate se.

Onda on nekako shvati šta se odvija u vašoj glavi i odluči da nestane sa lica planete Zemlje.

Možda je ovo malo preko linije, ali definitivno postoje trenuci u igri viđanja kada u momentu odlučite da pokažete svoju ranjivu stranu i spustite straže u trenutku kada on prestane da zove.

Prirodno je posttai frustriran i ljut i osjećati potrebu da odete do njega i pravo u lice mu kažete koliko je glup jer vas pustio.I dok sve ovo može izgledati kao da se borite za ljubav – za ime Boga, prestanite! Davajući mu pažnju i bombardirajući ga porukama će vas samo učiniti ludom.

Pa umjesto da budete žena koja moli, budite prva koja će nestati kada osjetite da vas ne cijeni!

Ja lično još uvijek žalim  vrijeme i energiju potrošenu na nekoga ko nije bio vrijedan moje ljubavi i privrženosti.Trebala sam potrošiti vrijeme putujući i upoznavajući nove ljude.Jer, stvarno – znakovi su svi bili prisutni.I svaki znak mi je govorio da bježim od njega.Ali moja glupa logika je odbijala da odem.Dakle, ostala sam sve dok mi nije rekao da odem.

Prestanimo zadržavati muškarce koji ne žele da ostanu.Život je prekratak da biste razbijali glavu o zid i izluđivali se zbog muškarca koji nije vrijedan.Ima mnogo riba u moru da biste vi zapeli za jednog koji nije zainteresovan za vas.

Snažne žene nikad ne mole bilo koga.Odlaze onog trenutka kada osjete da nisu željene.

Trebate biti s nekim ko ne mora da vas izgubi da bi shvatio da vas voli.

Izvor: novipocetak