Naslovnica Ostalo Izaberite cvijet koji vam se najviše dopada i primite psihičku poruku

Izaberite cvijet koji vam se najviše dopada i primite psihičku poruku

Ovo je još jedan zanimljiv test.Izaberite cvijet sa slike i primite svoju motivacijsku psihičku poruku.

Cvijet 1

Ova ljubičasta ljubičica je ovdje da vam prenese poruku da je vrijeme da očistite sve svoje strahove i sumnje koje zaustavljaju vaš duhovni razvoj. Međutim, morate se odvojiti od materijalnog svijeta i okrutnosti suvremenog načina života. Vi ćete biti prosvijetljeni i vaš duh će dobiti jak, ali također morate biti strpljivi. Naći ćete svoju “istinu”, ali bit će vam božanski isporučena. Vaši anđeli i vodiči bi vam trebali pomoći. Koristite intuitivnu vještinu, pa čak i svoju maštu, nećete požaliti ‘prehranu’ vašeg duha.

Cvijet 2

Prekrasan cvijet tratinčice je ovdje da vam kaže da ste tako teško radili i došlo je vrijeme za odmor! Morate se više usredotočiti na svoj život, na emocionalnu stranu i pustiti druge da uđu u vaš svijet. Čak i ako imate obitelj, trebate više pažnje posvetiti njima i pustiti ih da budu najvažniji dio vašeg dana. Anđeli su uvijek ovdje, oni će vas zaštititi od svakog neuspjeha, samo se trebate opustiti i uživati ​​u vožnji. To će osvježiti i vaše tijelo, um i duh. Ova promjena učinit će vas učinkovitije i kreativnije u budućnosti.

Cvijet 3

U zadnje vrijeme je moguće da se brinete o nekim ljudima ili situacijama u vašem životu i kako će se oni pojaviti. Prekrasan suncokret je ovdje da vas obavijestite da biste uvijek trebali učiniti sve kako biste najprije vidjeli nevinost u drugima i oprostili što je više moguće. Vrlo je moguće da čujete glasine ili primate tračeve koji su neutemeljeni ili jednostavno nisu istiniti. Uistinu ste u ozbiljnoj situaciji, ali pazite da temeljite svoju odluku o čistim činjenicama i zatražite pomoć i jasnoću od vaših anđela. Istina je bolna i često neugodna opasnost, ali morate shvatiti da nikada nećete požaliti da ste iskreni, kao i da zahtijevate potpunu iskrenost od ljudi koji igraju važnu ulogu u vašem životu.

Cvijet 4

Ovaj cvijet je ovdje da vas vodi. U posljednje vrijeme radite vrlo teško i vrijeme je da se odmorite. Čini se kao da svi trebaju vašu pomoć i pažnju sa svih strana u vašem životu, a počinje se gomilati i može vam biti neodoljivo. Ne treba vam odmor, vi ste osoba koja zna koristiti svaki trenutak da se opusti i širi pozitivnu energiju, ali morate pronaći ravnotežu! Pokušajte pronaći ravnotežu u svim stvarima i promijeniti svoje obrasce. Vaša promjena će vas učiniti sretnijom i ispunjenom – to je ono što ‘nedostaje’ cijelo vrijeme! Nemojte gubiti vrijeme – mijenjanje je teško, ali imate jak i pozitivan duh koji će vam pomoći da ostanete usredotočeni i odlučni da biste uspjeli.

Tekst je zabavnog karaktera.

Izvor: novipocetak