Naslovnica Ostalo Izaberi me svaki dan ili me zauvijek pusti

Izaberi me svaki dan ili me zauvijek pusti

Nisam osoba koja bi bila s tobom ako ti je samo opcija. Ja sam prioritet. Ne izbor, nego prvi izbor. Dajem ljubav koju očekujem da mi se vrati jednakom mjerom. Ako to nije tako, ne vidim smisao veze.

Ako me želiš imati, trebaš me iznova birati svakoga dana ili me trebaš pustiti.

I znam da to neće biti lako. Zapravo će vjerojatno biti teško. Bit će dana kad nećemo željeti jedno drugo. Bit će dana kad će ti se činiti da je voljeti me i prihvaćati me poput penjanja na planinu. Bit će dana kad me nećeš željeti voljeti, a ja ću svejedno očekivati da me voliš.

Zato jer me trebaš odabrati čak i u teškim trenucima. Ili trebaš pustiti da nađem nekoga tko neće otići usred bitke.

Ne mogu obećati da ću svakodnevno biti djevojka tvojih snova ili da će nam svaki dan biti lagan i prolaziti bez truda. Nekad ćemo morati proći kroz tornado umjesto sunca i kišu umjesto duge. Ali prava predanost ljubavi, ljubavi koja je vrijedna je upravo želja da se suočiš s olujom.

Trebam da ostaneš sa mnom kad je naš put trnovit ili želim da me pustiš da nađem vlastiti put.

Vidiš, kad je riječ o ljubavi, nitko ne voli priznati da je njezin temelj upravo izbor. Nije samo kemijska reakcija na nekog predivnog kog sretneš kao u filmu i ne možeš to kontorlirati. Nije nešto što se samo dogodi. To je izbor koji moraš učiniti i koji uključuje drugu osobu.

Prvi korak je odluka da želiš biti s nekim, da ga odabireš voljeti.

Zato i kažem sve ovo. Ako kažeš da me voliš i ako kažeš da sam tvoja, a ti moj, očekujem da me odabireš svakoga dana.
Izaberi me kad sam bezlična ili kad je sve predivno i obojano veselim bojama. Izaberi me kad ni sama ne znam zašto sam ljuta, ali nisam zabavna. Izaberi me kad se ne mogu prestati smijati. Izaberi me kad me ne prepoznaješ i kad ne možeš vjerovati da se ranije nismo sreli.
Izaberi me. Prihvati me. Voli me. Bez pitanja i granica.

Izaberi me svakoga dana ili me zauvijek pusti.

Pusti me da odem i nađem ljubav o kojoj sanjam i kojoj se nadam. Pusti da nađem nekog tko se ne boji kiše, tuge i loših vremena. Pusti da nađem osobu koja će biti sa mnom bez obzira na sve.

Ako nisi spreman odabrati me, nisi me spreman voljeti.

Stvarno je jednostavno.

Izaberi me svakoga dana ili me zauvijek pusti.

Dragi moj, ja obećajem činiti sve ovo svakoga dana za tebe.

Izvor: zdravaisretna