Naslovnica Ostalo Dokazano: 4 sigurna znaka koja pokazuju da vas partner vara

Dokazano: 4 sigurna znaka koja pokazuju da vas partner vara

Bilo da ste u braku ili ozbiljnoj vezi, ono što je ključno za uspjeh vašeg ljubavnog odnosa sa partnerom jeste da se on temelji na uzajamnom povjerenju i toleranciji. Naravno, kako bi to povjerenje zaista postojalo i vi i vaš partner treba da ga zaslužite.

Međutim, u nekim situacijama, ponašanje druge strane postane sumnjivo i odmah se javlja i pretpostavka da vas partner vara. Interesantan je podatak da je većina onih, koji su se obratili privatnom detektivu zbog ovakvih sumnji, zapravo bila u pravu pa se može zaključiti da čak postoji i prototip ponašanja koji upućuje na to da je partner nevjeran. Upravo o tome ovdje i pričamo – saznajte koja su četiri pouzdana znaka da vas partner vara i to iz ugla privatnih detektviva.

Mnogo više vodi računa o svom izgledu

Naravno da je pohvalno ukoliko vaš supružnik ili dečko vodi računa o svom izgledu, načinu oblačenja i slično, međutim ako primijetite naglu i iznenadnu promjenu u ovom smislu, velika je mogućnost da ona nije slučajna već da je, naprotiv, moitivisana nekom drugom osobom.

Ako vaš partner odjednom provodi sate ispred ogledala, kompletno promijeni svoj način oblačenja, sve češće ima obaveze van kuće i van radnog vremena, koje ranije nikad nije imao i za koje sad smišlja različitita obrazloženja, vrlo je moguće da vam je nevjeran.

Burno reaguje ako koristite njegov telefon

Naravno da ne treda ugrožavati bilo čiju privatnost pa tako nije pristojno čačkati ni po telefonu ili računaru partnera, čitati njegove poruke, ali ukoliko ste samo, na primjer, poželjeli da se poslužite njegovim mobilnim kako biste obavili razgovor, a on odmah odreaguje histerično, otimajući svoj telefon iz vaših ruku, onda možda i ima razloga za sumnju.

Dakle, ukoliko je ranije vaš odnos bio pun povjerenja i bez ozbiljnijih trzavica, a onda se vaš partner odjednom ponaša tako što je vama strogo zabranjen prisup svim njegovim stvarima, u praksi se pokazalo da je takvo ponašanje uglavnom način prikrivanja nevjerstva.

Vaša pitanja uvijek tumači kao provokaciju

Još jedan vrlo pouzdan znak da je partner nevjeran jeste kada svako vaše pitanje tumači kao unaprijed smišljenu provokaciju. Na primjer, ako ga pitate kako mu je bilo na poslu, a ukoliko je zaista zgriješio, onda će on ovo sasvim obično pitanje tumačiti kao optužbu. Ili, kad god mu zazvoni telefon, neće pred vama odgovoriti na poziv, a ako ga kasnije slučajno pitate ko ga je zvao, umjesto odgovora dobićete ljutnju što ga preslišavate bez potrebe i elaborat o tome da ste nepopravljivo ljubomorni.

U svakom slučaju, ovakvo ponašanje je vrlo tipično kada je partner nevjeran, jer on tako, zapravo, verbalnim napadom na vas pokušava da ublaži krivicu koju osjeća.

Nema potrebu da sa vama provodi vrijeme

I, na kraju, ukoliko ste ranije sa partnerom praktikovali zajednički odlazak u bioskop, šetnju, na večeru, a sada on vidno izbjegava da na ovaj način provodi vrijeme sa vama, onda je to definitivno sumnjivo ponašanje koje može biti pokazatelj da su se njegova osjećanja promijenila ili da se viđa s nekim.

Takođe, ako je ranije volio da provodi vrijeme kod kuće poslije posla, a sada smišlja izgovore samo da izađe iz kuće bez vas, to je još jedan signal da vam je vjerovatno nevjeran.

Izvor: Mogu ja to sama

Autor: minimagazin.info