Naslovnica Ostalo Dobrog muškarca je najteže voljeti – EVO ZAŠTO!

Dobrog muškarca je najteže voljeti – EVO ZAŠTO!

Teško je voljeti dobrog muškarca.

Dobar muškarac nije samo dobar čovjek – on ne čini lijepe stvari kako bi vam nešto dokazao.

Ljubaznost je dio njegovog gena i njegov moralni kod, skup vrijednosti i prioriteti koje cijeni kojima će uvijek postupiti u skladu sa svojim osobnim standardima. Dobar muškarac čini ono što je za njega dobro za činiti.

On vam nikada neće lagati kako bi vas poštedio loših osjećaja, on će zapravo učiniti mnoge stvari koje će vas i naljutiti i pogoditi. Ali nevjerojatno je da se nećete moći naljutiti na njega, jer on je dobar čovjek.

Dobar čovjek je čovjek koji će se javiti svojoj bivšoj djevojci kada je s vama u društvu, jer on nema što skrivati. On zna da je ona u strahu i da ne bi nazvala da nije nešto bitno, a on je dužan kao dobar čovjek učiniti sve što može da pomogne čak i kada njegovi postupci za druge bivaju nelagodni.

Dobar čovjek će staviti želje svojih prijatelja i obitelji ispred njegovih vlastitih potreba, čak i kada on priznaje da se njegovi prijatelji i obitelj ponašaju manipulativno i sebično, jer dobar čovjek je uvijek vjeran.

Ona žena koja će provoditi vrijeme s takvim dobrim muškarcem, nikada se neće uzrujati, jer kako se itko može naljutiti na takvog dobrog muškarca?  Svaka žena zna da je u današnjem svijetu odnosa i ne-odnosa, čisti dar takve otvorene komunikacije i pravi blagoslov, čak i kada boli.

Biti s dobrim muškarcem u vezi je teško, ali s druge strane u ovom svijetu laži, preljuba, frajerstva, pronaći i zadržati takvog dobrog čovjeka je sreća.

On brine za obitelj, on brine za ženu koja ga osvoji, on je nježan, on uvijek ima riječi utjehe, on brine da je uvijek svima dobro, jer zna da je zahvalnost na malim stvarima otvoreni put prema dobitku velikih stvari na kojima će biti još i više zahvalan. Što čini još težim preboljeti takvog čovjeka.

Dobar čovjek će vas promijeniti; jer uz njega ćete uživati. Satima ćete smisleno razgovarati, a u tim minutama uvidjet ćete kako ne provodi vrijeme s vama zbog bilo kojeg drugog razloga, osim njegovog istinskog interesa za vas i vašeg mišljenja.

I tako će taj dobar muškarac, usprkos svojim manama i ponekad iritantnim dobrim navikama, postaviti ljestvicu tako visoko, da svaki sljedeći koji naiđe u vaš život neće je moći doseći.

A budući da je gotovo nemoguće naljutiti se na takvog dobrog muškarca, teško da ćete ga moći i preboljeti. Pomalo dosadan po dobroti, pomalo naporan jer toliko brine, pomalo iritantan zbog svojih ljubaznih gesti.

Ali možda nije stvar u njegovoj dobroti, već u vama jer niste prije naletjeli na takvog gotovo nestvarnog muškarca. Možda ćete ga i uspoređivati s novim ljubavima. Nemojte se začuditi ako i dalje pamtite njegov datum rođenja iako ste prekinuli prije godinu dana.

Osjećaji koje je pokušao spriječiti da osjetite, jer on je dobar čovjek i osjećaje koje niste mogli sakriti od njega, jer on je dobar čovjek, puno govore.

Dakle, istina da je pronalaženje dobrog čovjeka jako teško, ali biti u vezi s takvim čovjekom je čak i teže, dok gubitak njega je jednostavno nemoguće – nemoguće za zamisliti, nemoguće prihvatiti, a pogotovo je nemoguće pustiti.

zdravaisretna

Izvor: atma