Naslovnica Ostalo DOBRO POGLEDAJTE SLIKU: Prva stvar koju primjetite otkriva vašu najveću manu!

DOBRO POGLEDAJTE SLIKU: Prva stvar koju primjetite otkriva vašu najveću manu!

Pogledajte ovu sliku i recite iskreno šta ste prvo zapazili – bez mnogo razmišljanja i razgledanja, šta vam je prvo zapalo za oko?

Lice

Ako ste prvo uočili veliko lice preko čitave slike, vi imate naviku da u životu uvijek gledate širu sliku. Objektivna ste osoba i zbog toga vam često govore da ste bezosećajni ili da nemate empatije, što nije istina. Odluke donosite tako što uvijek razmišljate nekoliko koraka unaprijed i ne opterećujete se previše sitnicama. Vama je cilj uvek u glavi, jasno znate šta želite i stremite ka tome.

Najveća mana: Često zaboravljate da sitnice čine život i ne znate da se opustite.

Čovjek

Ako je prva stvar koja vam je zapala za oko čovjek koji sjedi i čita knjigu, vi ste fokusrani na srž problema. Često znate da budete pesimistični i da od malog problema napravite (u svojoj glavi) jako veliku stvar. Ipak, dobro vam ide rješavanje problema i super se pokazujete u kriznim situacijama jer se ne plašite sukoba i direktnih, bolnih rešenja.

Najveća mana: Ne znate da se fokusirate na pozitivne stvari. U svakoj situaciji pronalazite negativno i pokušavate da ispravite krive Drine.

Jabuke

Ako ste prvo videli jabuke na drvetu, vi ste nepopravljivi optimista. Obraćate pažnju na detalje i generalno ste čovjek koji bi mogao da prođe pored šumskog požara a da ga ni ne primjeti, jer sve vrijeme gleda leptire kako lete i razmišljate kako su lijepi. Sreću vam bude najmanje sitnice, veseli ste po prirodi i uvijek ste ona osoba kojoj se svi prijatelji jadaju i traže savjet.

Najveća mana: Zbog tolike fokusiranosti na detalje, ne vidite širu sliku. Dobri ste u odnosu sa ljudima, ali ste loši u kriznim stuacijama.

Izvor: aura