Naslovnica Ostalo Četiri stvari zbog kojih ćete svakom muškarcu biti neodoljive

Četiri stvari zbog kojih ćete svakom muškarcu biti neodoljive

Različite muškarce privlače i različite stvari, ali istraživanja pokazuju da sljedeće četiri stvari privlače najveći broj muškaraca.

Boja glasa

Muškarci su osjetljivi na boju glasa žena, a naročito su im neodoljivi oni mazni, zavodljivi glasovi kakvim se mogla pohvaliti i Merilin Monro.

Osmijeh

Ovo vas vjerovatno nije previše iznenadilo, jer niko ne voli imati mrgude u svom društvu. Osim toga, istraživanja pokazuju da osmijeh pozitivno djeluje na partnera, odnosno na dio njegovog mozga koji je povezan s nagrađivanjem i pohvalama. Takođe, dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smiju njihovim šalama. Naravno, to ne podrazumijeva i smijanje na silu.

Obline

Naravno, ovo ne vrijedi za sve muškarce, ali većina će se ipak složiti da više voli žene s oblinama, a ne mršavice. Zato, ne budite previše dramatične zbog ona dva kilograma koje ste dobile i kojih se nikako ne možete riješiti…

Crvena odjeća

Naučno je dokazano da muškarci pokazuju veće seksualno zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u haljini bilo koje druge boje. Uostalom, već vam je jasno da je u crvenoj boji jednostavno nemoguće ostati neprimjetan.

Izvor: Index Rouge

Autor: minimagazin.info