Naslovnica Ostalo Borit ću se kao lavica protiv svijeta koji me želi kontrolirati, ali...

Borit ću se kao lavica protiv svijeta koji me želi kontrolirati, ali ću te i voljeti slatko i nježno

Ovo trebaš znati o meni: ja ću te voljeti beskrajno. Ja ću brinuti o tebi. Ali si lud ako misliš da sam tip žene koja će sjediti u tišini pored tebe, koja će učiniti sve za tebe, pokupiti sve umjesto i poslije tebe, biti tvoja mama. To nisam ja.

Ja sam ona koja će se raširiti po cijelom krevetu, ja sam uzbudljiva, duhovita, ja sam ona koja će ti se suprotstaviti ako osjetim da se prema meni ne odnosiš s poštovanjem, ona koja će ti ukrasti pokrivač u noći.

Kada se svijet okrene protiv mene, ja ću uzvratiti. Ja ću se boriti i šakama i riječima i mišićima i srcem. Tako sam odgajana, tako sam odrastala; tako sam prolazila kroz borbe a nitko nije vjerovao da to mogu.

Nikad neću biti tip žene koja sjedi dolje i šuti. Tip žene koja čeka da joj muškarac uvijek bude vozač – ruka koja ju vodi preko ulice, glas koji joj govori što da radi, tko da postane. To nikada neću biti ja.

Ja ću biti tu za tebe i bit ću pokraj tebe.

Ako tražiš ženu s trofejima, onu koja sjedi i samo se smiješi, ona koja će ti poput mame sve udovoljavati i klanjati se – to neću biti ja. Voljet ću te, ali neću trpjeti tvoja sranja. Bit ću iskrena, zauzet ću se za tebe, bit ću uz tebe, bit ću za tebe.

Ovo je ono što ću biti: Kada dođe do toga, ja ću biti žena koja će se boriti za tebe. Žena s rukama koje mogu liječiti. Žena koja će te voljeti s najslađom nježnosti, ali ću se boriti kao lavica protiv svijeta koji će me htjeti kontrolirati. Ja ću biti tvoja neuredna kovrčava kosa, tvoje najjače emocije.

Ja ću biti tvoj borac. Ja ću biti tvoj partner, tvoja druga polovica, tvoj dah. Ja ću biti žena koju ćeš voljeti. A zajedno ćemo osvojiti ovaj svijet, rame uz rame, ti i ja.

Izvor: zdravaisretna