Naslovnica Mudrosti Sharon Stone: „Ne želim prikrivati svoje godine. Samo želim biti žena koja...

Sharon Stone: „Ne želim prikrivati svoje godine. Samo želim biti žena koja izgleda što je moguće bolje za svoje godine.“

Da, naravno da starim. Ali naravno da i uživam u tom procesu.

U prvoj polovini svog života vi i vaše lice su onakio kakvim ste rođeni, a u drugoj polovini ste ono što zaslužujete.

Smiješno je, ali nisam shvatila da sam privlačna, sve dok nisam pogledala “Osnovni instinkt”.

Možete proklinjati sebe za to što radite prvu polovini svog života, ali to ne znači da u drugom poluvremenu trebate igrati golf i ne raditi ništa.

Ne želim prikrivati svoje godine. Samo želim biti žena koja izgleda što je moguće bolje za svoje godine.

Kad sam napunila 40 godina, jednom prilikom sam se zaključala u kupaonicu s bocom vina i rekla sebi odlučno: “Sharon, nećeš ići nigdje dok ne prihvatiš sebe onakvom kakva jesi.”

Život me nije mazio, nisam imala sreće sa dvije najvažnije stvari u životu. Nisam imala sreće sa zdravljem i nisam imala sreće s brakom, ali sam uzela život u svoje ruke i nastavila življeti dalje.

Nisam imao sreće s dvije najvažnije stvari u životu. Nisam imao sreće sa zdravljem i nisam imao sreće s brakom, ali sam se skupio i odlučio živjeti dalje.

Volim mirno stariti – to je moj cilj. Godine 2001. imala sam moždani udar i teško krvarenje u mozgu, devet dana je trajalo krvarenje. Postotak preživjelih nakon onoga što sam preživjela je vrlo mali, ali nekako sam uspjela. Poslije toga dvije godine sam ponovno učila hodati, pričati i čitati. Nakon toga, svaki razgovor o borama, izgledu i starenju mi se čini smiješnim.

U svijetu nikad neće biti potpunog mira i spokoja, ali ga možete stvoriti u svojoj glavi.

Sa svojih 58 godina sam shvatila da prava ljepota dolazi iznutra, da bi bio lijep moraš da radiš ono što voliš i želiš, i da to radiš iz dana u dan. Ja sada jako volim ples i plešem koliko je god moguće, do neizmoglosti.

Izvor: pozitivanstav