Naslovnica Ostalo 8 razloga zašto je starija sestra najbolji poklon koji su vam roditelji...

8 razloga zašto je starija sestra najbolji poklon koji su vam roditelji ikada dali

Za sve vas koji imate starije sestre… I vas koje ste starije sestre…

1. Pomogla vam je da izgradite svoju ličnost.

Starije sestre mogu biti dar sa nebe, ali isto tako mogu biti i pravi kreteni. Sa njom ste sigurno iskusili neki od momenata koji su ojačali vaš karakter – na primer, kada vas otkači da bi bila sa svojim prijateljima ili vas namerno ne nađe kada se igrate žmurke. Tako se puno nauči.

2. Sa njom možete zaista da razgovarate.

Ponekada je teško razgovarati sa roditeljima, a mlađa braća i sestre i prijatelji ne mogu uvek da vas shvate. Zato postoje strarije sestre!

3. Naučila je vaše roditelje mnogim stvarima.

Vaši roditelji su na njoj napravili sve krupne greške koje su mogli napraviti, tako da sada znaju kako treba sa vama. To je baš lepo, zar ne?

4. Možete da se istresete na nju.

Ne možete tek tako da se istresete na svoje prijatelje – onda vam neće još dugo biti prijatelji. Sestra će vam oprostiti i voleti vas, čak i ako ste se istresli na nju bez ikakvog razloga.

5. Rado vas je vozila svuda pre nego što ste dobili dozvolu.

Lepo od nje, zar ne?

6. Mogli ste da je imitirate.

Stariju sestru je super kopirati. Već je prošla sve ono kroz šta vi prolazite, tako da samo treba da se trudite da budete kao ona.

7. Uvek vam čuva leđa.

I vi njoj uvek čuvat leđa.

8. Ona je vaš guru.

Pošto je već prošla kroz sve to kroz šta prolazite, ona može da vam da fantastične savete. Pored toga, pošto ste član njene porodice, zna kako stvari funkcionišu u vašem životu i iskreno brine o tome šta vam se dešava.

Izvor: buka