Naslovnica Ostalo 11 malih znakova da nekome mnogo značiš i da je to ta...

11 malih znakova da nekome mnogo značiš i da je to ta prava osoba koja te voli

Iskreno, broj loših veza u kojima smo možda bili zaslijepio nas je od pravih dobrih osoba. Prava osoba je tamo negdje, samo nam treba mala pomoć da je uočimo.

Kada pronađeš osobu s koom želiš da provedeš život, možda ćeš potražiti naznake da te ta osoba zaista cijeni i obožava. Ali ponekad ćeš znati samo na osnovu nekoliko vrlo specifičnih znakova. Evo 11 malih znakova da toj osobi značite sve

Nikada neće proći dan, a da te ne podsjeti koliko te voli

Stalno ćeš se osjećati kao prioritet u životu te osobe. Svaki dan odvaja vrijeme da ti izrazi koliko mu/joj je stalo do tebe, bilo da je to usmeno govoreći “volim te” ili svojim postupcima.

Učiniće sve što je u njegovoj/njenoj moći da zasluži tvoje povjerenje

Tvoja voljena osoba želi da ti bude udobno i samopouzdano u vašoj vezi. Sam kamen temeljac ovoga je mogućnost vjerovanja nekome, i voljena osoba to shvata. Ta osoba zna da ovo nije nešto što je samo predato – mora da radi za to. I pošto ti toliko značiš toj osobi, nema problema da se potrudi oko tebe.

Pomaže ti da se osjećaš hrabro

Kada ti nestane hrabrosti, voljena osoba će ti pomoći da se osjećaš opuštenije. Bez obzira gdje te život odvede, tvoja osoba će biti tvoja krila kroz sve tvoje slabe trenutke. Ta osoba će biti uz tebe na svakom koraku, bodriti tvoje pobjede i uvijati te u zagrljaj tokom teških trenutaka. Ta osoba čini sve kako bi osigurala da se osjećaš samopouzdano da ideš naprijed.

Prava osoba će biti tvoja motivacija

Kada se osjećaš kao da ne možeš ustati s kauča ili započeti dan, prava osoba će te stalno ohrabrivati da ostvariš svoje ciljeve i svoje snove. On/ona nikada neće odustati od tebe i tvojih snova i strasti, čak ni kada želiš odustati. Ta osoba zaista želi da znaš da ste zajedno u ovome, nudeći jedno drugom emocionalnu podršku.

Voljena osoba te uvijek vidi lijepu/lijepog

Učiniti da se osjećaš lijepom/lijepim ne znači samo izgovoriti riječi; to je u načinu na koji te gleda, dodiruje i ophodi se prema tebi. Kada se osjećaš loše zbog svog izgleda, ova osoba te podsjeća na tvoju ljepotu.

Prigliće tvoje mane i tvoja najgora izdanja

Čak i kada ne izgledaš wow, imaš loš dan, ta prava osoba uviđa mane i prihvata ih u potpunosti, bez pitanja. Tu pravu osobu nije briga da li si u trenerci i ne izgledaš sjajno – sve do čega mu/joj je stalo je da je s tobom.

Njegovi/njeni postupci govore više od riječi

Svaki čovjek može nešto reći, ali na kraju uradi nešto drugo. Ali ova osoba je drugačija i posmatra te kao cijeli svoj svijet, i to se odmah vidi. Neće biti praznih obećanja ili osjećaja zaborava. Svako obećanje koje ti da, ta prava osoba ispunjava.

Pokazuje na sve načine da vrijediš i da te cijeni

Sve zato što si ti najvažnija stvar na svijetu. Sve će uraditi, kupiti nešto za ručak, spremiti kuću, kupiti ulaznice za pozorište ili kino, iznenaditi te sitnicama koje voliš.

Pored te prave osobe osjećaš se sigurno

Bez obzira u kojoj se situaciji nalaziš, ta prava osobna će biti tu da se osjećaš sigurno. Uvijek ćeš moći čvrsto da spavaš znajući da je tu, pored tebe. Prirodno je imati nesuglasice i svađe u vezi, ali nema razloga da stvari budu lične, uvredljive, ta osoba te ne vrijeđa. Ta prava osoba je tvoj siguran prostor i nikada ne bi učinio/učinila ništa što bi te uznemirilo.

Prava osoba će stajati uz tebe zauvijek

Biće dobrih vremena i biće ne baš dobrih vremena, ali kroz sve to, ta osoba će biti tu. On/ona želi sve da riješi s tobom, jer ljubav prema tebi je duboka. Svako može biti uz tebe tokom super veselih “sunčanih” dana. Pravi test karaktera je da li će ti neko držati kišobran tokom teških kišnih dana.

ultra