Naslovnica Ostalo 10 Kvaliteta jake žene koje muškarci ne mogu da podnesu

10 Kvaliteta jake žene koje muškarci ne mogu da podnesu

Svi se divimo jakim ženama.Svi se nadamo da budemo jaki i samopouzdani kao što su one, i takođe se nadamo da će naše kćerke odrasti i biti kao one.

Muškarci se takođe dive ovim ženama i snazi njihovog karaktera, njihovoj nezavisnosti, i njihovoj strasti prema snovima.Međutim, često su zastrašujuće da bi im se približili.

Zašto je to tako?Strah od odbijanja?Kukavičluk? Moglo bi biti bilo šta, ali ono što je sigurno jeste da su ove žene zaista moćne u mnogim aspektima života.

Dakle, koji kvaliteti ih čine posebnim ?

1.Zna šta želi

Poznaje se savršeno dobro i bez sumnje zna šta želi u životu.Ne premišlja se i ne razmišlja dva puta o svom izboru.Ako želi nešto, ići će ka tome, bilo da je to muškarac, karijera, apartman…bilo šta.

2.Strastvena je

Ona poznaje pol i patnju.Suočila se sa mnogo nevolja u životu, tako da može biti intenzivna i teška za podnijeti za većinu muškaraca.Zna da može prijeći bilo koju prepreku koja joj se nađe na putu.Nema vremena da igra igre.Ne boji se da kaže svoje mišljenje i pokaže svoje emocije, ne stidi se svojih ožiljaka, ali očekuje od vas da radite to isto.

3.Ona je borac

Ne treba joj muškarac da bije svoje bitke i rješava svoje probleme u životu.Sposobna je da stoji sama i preuzme svu odgovornost .Ona želi muškarca koji stoji pored nje, a ne ispred nje i da joj govori šta treba da radi.

4.Ne plaši se intimnosti

Snažnoj ženi je potrebna intimnost : od dugih razgovora do vođenja ljubavi – ne plaši se da se približi nekome.U suštini, daje se u potpunosti i očekuje isto to od nekoga.Uvijek je jasna što se tiče njenih potreba i želja.

5.Neće čekati na vas

Snažna žena će proći kroz pakao ako vidi da vam može vjerovati i da ste joj posvećeni.Ali budite pažljivi : Ona je takođe sposobna da vas ostavi i nikada se više ne okrene za vama ako osjeti da je sputavate.

6.Zna kada lažete

Nemojte pokušavati da slažete jaku ženu, nikad!Bit ćete u opasnosti, to vam mogu garantovati.Može nanjušiti laži prije nego što izađu iz vaših usta.Nema ništa što je više nervira.

7.Cijeni iskrenost i uvažavanje

Ona želi muškarca koji je iskren, nekog kome ona može otvoriti svoje srce i dušu.Ona neće oklijevati da vas pita teška pitanja o porodici, djetinjstvu, traumama iz prošlosti, ili bilo kojih drugih životnih promjena.Međutim, ona vas neće osuđivati.

8.Ona vas inspiriše da postanete najbolja verzija sebe

Analiziraće vas satima i danima, pokušavajući da otkrije šta ste zapravo .Jednom kada to otkrije, skrenuće vam pažnju na vaše greške davajući vam prijedloge kako da ih ispravite.Pokušaće da vas učini svjesnim vašeg potencijala , takođe će pokušati da vam pomogne da postanete ono što ste oducijek htjeli biti.

9.Ona želi stabilnost, poštovanje i integritet

Žena ne toleriše neodlučnost i nestabilne ličnosti.Želi muškarca koji je dosljedan svojih riječi.Želi da bude tretirana sa poštovanjem , ako muškarac počne da se ponaša udaljeno, brzo će izaći iz te situacije i takođe će otići od njega ako se osjeća izigrano.

10.Voli bezuslovno

Njena ljubav je vjerna i iskrena.Baš kao što se majka bori i voli svoju djecu, ova žena će vas voljeti i boriti se za vas.Neki muškarci jednostavno ne mogu da podnesu ovu vrtu bezuslovne ljubavi.

Izvor: novipocetak